Hvordan fortelle om graviditet hordaland

hvordan fortelle om graviditet hordaland

fortelle foreldrene mine at æ e gravid? Vi sto bare og gliste, og så fikk vi verdens hjerteligste klem! Vi bestemte oss først for å vente til de tolv magiske ukene hadde gått, men vi begynte å slå sprekker allerede i uke fem! Jeg så på den, og regnet med at den skulle være negativ, men endelig, positiv! Lillebror/søster kommer i juni.

Hvordan fortelle om graviditet hordaland - Fortelle

Torill valgte å invitere familien på kaffeselskap, og overrasket med en hjemmebakt kake som fikk familien til å spekulere. Sånt har man ikke garanti for. De vordene foreldrene i denne filmen fant ut at de skulle pakke inn fire klosser med bokstavene B-A-B-Y på og så ga de fire familiemedlemmer en kloss hver i julegave. Under brunsjen ble nyheten sluppet.

Kreative: Hvordan fortelle om graviditet hordaland

Når og hvordan skal man fortelle om graviditeten? Har dere akkurat funnet ut at dere er gravide og skal ha barn vill dere helt sikkert fortelle om graviditeten for hele verden. Kanskje så bør dere vente litt med å fortelle om graviditeten og det ventende barnet med tanke på risikoen for en tidlig spontanabort. Fortalte du om graviditeten på en morsom måte? Det er ikke lett, men det blir verre og verre jo lengre du venter. Januar var dagen vi fant ut du var tilstede. Og det er slik vår nærmeste familie fikk vite om gutten i magen, meg på telefonen som gråt og som heller ikke klarte slutte å gråte. Men da han hvordan fortelle om graviditet hordaland skjønte at det var sant, ble han veldig glad.

0 tanker om “Hvordan fortelle om graviditet hordaland

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket med *